Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
Lajmet më të reja - Ngjarjet
KEK aftëson inxhinierët e ardhshëm...
24-04-2015
Duke thelluar bashkëpunimin afatgjate te vendosur tash e disa vite me pare, Korporata Energjetike e Kosovës së bashku me Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të UP-së (FIEK) ka nënshkruar marrëveshjen për aftësimin praktik profesional...

Nënshkrimi i Memorandumit të Mirëkuptimit mes KEK-ut dhe kompanisë AECOM...
23-04-2014
Me 22 prill 2015, me një ceremoni rasti u nënshkrua Memorandumi i Mirëkuptimit mes KEK-ut dhe kompanisë AECOM, si pjese e projektit te financuar nga USAID të quajtur REPOWER, i cili është duke e implementuar projektin energjetik në përkrahje të se...

Nënshkruhet marrëveshja për Ri-Programimin e Kredive të KEK-ut...
10-04-2015
Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe drejtori menaxhues i Korporatës Energjetike të Kosovës Arben Gjukaj, nënshkruan sot Marrëveshjen për Ri-Programimin e Kredive të KEK-ut. ...

KEK-u ndihmon KESH-in dhe KEDS-in...
08-04-2015
KEK dhe KESH janë duke bërë optimizmin dhe racionalizim e kostove të të dyja sistemeve dhe të shpenzimeve, që u mundësojnë furnizuesve publik ofrimin e shërbimeve kualitative dhe të përballueshme për konsumatorët e të dyja vendeve. ...

Arkivi
Informata publike
Publikime, broshura, gazeta, ligje, zyra e rregullatorit të energjisë ..  
Oferta për punësim
Aktivitete të prokurimit
Çështjet Rregullative
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës