Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
Lajmet më të reja - Ngjarjet
Termocentrali Kosova A nis prodhimin ...
07-07-2014
KEK sh.a. njofton publikun se pas procedurave të filluar që dje, njësia A3 e Termocentralit Kosova A në 05:35 të mëngjesit sot me 07 korrik 2014 është lëshuar në punë. Në këtë moment njësia A3 është duke punuar pa asnjë problem dhe është duke prodhua...

Bordi i Drejtorëve i KEK Sh.A. përkrah lëshimin në punë të Kosovës A ...
03-07-2014
Pas takimit të jashtëzakonshëm të mbajtur, sot më 03 korrik 2014, Bordi i Drejtorëve i Korporatës Energjetike të Kosovës, konfirmon mbështetjen e plotë për hapat e ndërrmarr nga menaxhmenti për tejkalimin e gjendjes së shkaktuar pas aksidentit në Te...

Pagat e punëtorëve të KEK-ut nuk e shtrenjtojnë çmimin e energjisë elektrike...
10-06-2014
Me qëllim të informimit të drejtë të publikut, KEK sh.a. është i detyruar të reagojë pas spekulimit të plasuar sot, në disa media, rreth ndikimit të pagave të punëtorëve të KEK-ut në çmimin e energjisë elektrike....

Informatë nga Bordi i Drejtoreve i KEK Sh.A. për gjendjen pas aksidentit në Kosovën A ...
07-06-2014
Pas takimi te jashtëzakonshëm te mbajtur sot dt 07 qershor 2014, Bordi i Drejtorëve i Korporatës Energjetike te Kosovës, konfirmon mbështetjen e plotë për menaxhmentin për tejkalimin e gjendjes se shkaktuar pas shpërthimit te djeshëm në repartin e ...

Arkivi
Informata publike
Publikime, broshura, gazeta, ligje, zyra e rregullatorit të energjisë ..  
Oferta për punësim
Aktivitete të prokurimit
Çështjet Rregullative
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës