Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
  Goditet me revole punëtori i KEK-ut

15-12-2011

KEK sh.a. njofton se ka ndodhur një akt vandal nga ana e një konsumatori në qytetin e Prizrenit. Konsumatori Shpejtim Bytyqi ka goditur me revole në kokë punëtorin e korporatës në detyrë Tamer Kaçka. Rasti ka ndodhur të martën, kur punëtori po shkonte që të kërkonte pagesën apo ta shkyçte konsumatorin, pasi sulmuesi kishte borxh ndaj korporatës. Punëtori është dashur të kërkojë ndihmën mjekësore dhe në spital janë detyruar t’i bëjnë disa qepje në kokë.

 

KEK sh.a. dënon ashpër këtë rast të paprecedan dhe kërkon nga organet e rëndit dhe drejtësisë që të ndërmarrin të gjitha masat ndaj personit në fjalë në mënyrë që ai të merr dënimin e merituar. Rastet e tilla nuk guxojnë të ndodhin assesi, sepse janë pengesë e madhe si për punën e korporatës ashtu edhe për kryerjen e shërbimeve ndaj qytetarëve.

 

KEK-u apelon tek të gjithë konsumatorët që të mos pengojnë punëtorët sepse ata po i kryejnë detyrat zyrtare që ua cakton korporata. 

Ngjarje
Nënshkruhet marrëveshja për Ri-Programimin e Kredi...
Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe drejtori menaxhues i Ko...
KEK-u ndihmon KESH-in dhe KEDS-in...
KEK dhe KESH janë duke bërë optimizmin dhe racionalizim e kostove...
Me sukses stabilizohen prodhimi dhe operimet në KE...
Tash e disa vite, koncepti i menaxhimit në KEK ka ndryshuar nga a...
Zëvendëspresidentja e Bankës Botërore konfirmon m...
Një delegacion i larte i Bankës Botërore i udhëhequr nga znj. Lau...
Sqarim për publik...
Për hir te sqarimit te opinionit. KEK sh.a është i obliguar te r...
Sekretariati i Komunitetit të Energjisë konfirmon ...
Drejtori i Sekretariatit te Komunitetit te Energjisë me seli në V...
Sqarim për publik...
Për hir të informimit të opinionit, KEK sh.a. sqaron se pas pub...
Sqarim i Drejtorit Menaxhues...
Siç edhe jam deklaruar edhe më herët për opinionin, lidhur me dy...
Përfundojnë me sukses hapat për prodhim stabil të ...
KEK sh.a. njofton se kanë perfunduar me sukses të gjitha veprimet...
KEK gëzon fëmijët e Obiliqit, si çdo fundvit...
Përkundër angazhimeve rreth sanimit të pasojave të aksidentit të ...
Shpërndaje
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës