Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
  KEK shpërndau dhurata për nxënësit e Dardhishtës dhe fëmijët e Obiliqit

22-12-2011

KEK sh.a. shpërndau të enjten 200 pako me dhurata për fëmijët dhe nxënësit e komunës së Obiliqit. Për nxënësit e fshatit “Dardhishtë” të Obiliqit janë ndarë 120 dhurata. Nxënësit e shkollës “Abdurrahman Gërguri” kanë mirëpritur dhuratat e Vitit të Ri. “Ky është një gjest bujar. Faleminderit që jeni kujtuar për këtë dhe që i bëtë nxënësit të buzëqeshin”, tha drejtori i shkollës Xhavit Lani. Nxënësit janë befasuar për të mirë teksa punëtorët e KEK-ut të veshur si babadimër shpërndanin dhuratat. Dardhishtasit e kanë mirëpritur këtë gjest, sikurse kanë pasur fjalë miradije për projektet ambientale që po zhvillon korporata, të cilat përfundimisht do ta minimalizojnë ndotjen, të krijuar gjatë disa dekadave. Pak metra më tutje KEK po e mbulon me dhe kodrën e hirit, ndërsa nën të po e përgatitë për dardhishtasit edhe një fushë sportive. Aty po hiqen edhe shiritat që transportojnë hirin, sepse ai tash e tutje do të derdhet në minierën e Mirashit me anën të sistemit hidraulik, pa asnjë ndotje.

Të njëjtën ditë KEK-u ka shpërndarë edhe 80 pako të dhuratave për fëmijët e çerdhes “Rrita jonë” në Obiliq. Fëmijët kanë filluar të recitojnë dhe janë ndarë shumë të ngazëllyer teksa pranonin dhuratat. Ishte hera e parë që ata i vizitonte babadimri për të cilën edukatorët u kishin mësuar disa vjersha.

Dhuratat e ndara tregojnë miqësinë dhe partneritetin me popullatën që po krijon korporata në ambientet ku operon.  

Ngjarje
KEK merr hapat e nevojshëm për stabilizimin e prod...
KEK sh.a. njofton publikun se ka arritur të përfundoi veprimet pë...
Ambasadori Republikës se Shqipërisë vizitoi KEK-un...
Sot, më 05 gusht 2014, Ambasadori Republikës se Shqipërisë z. Qem...
KEK aftëson pjesëtarët e FSK-se për operime ndërko...
Grupi i parë, prej 17 pjesëtarëve të Batalionit të Xhenios, në ku...
Termocentrali Kosova A nis prodhimin ...
KEK sh.a. njofton publikun se pas procedurave të filluar që dje, ...
Bordi i Drejtorëve i KEK Sh.A. përkrah lëshimin në...
Pas takimit të jashtëzakonshëm të mbajtur, sot më 03 korrik 2014,...
Pagat e punëtorëve të KEK-ut nuk e shtrenjtojnë çm...
Me qëllim të informimit të drejtë të publikut, KEK sh.a. është i ...
Informatë nga Bordi i Drejtoreve i KEK Sh.A. për ...
Pas takimi te jashtëzakonshëm te mbajtur sot dt 07 qershor 2014, ...
Lajmi i fundit: Informatë rreth aksidentit në Kos...
ora 20:00 Në këtë moment konfirmojmë se eshte gjetur edhe perso...
Informatë rreth aksidentit në Kosovën A, ora 15:0...
Në këtë moment mund te konfirmojmë se ekipet punuese po vazhdojnë...
Informatë rreth aksidentit në Kosovën A ...
Sot rreth orës 10:00 ka ndodhur një shpërthim në repartin e ele...
Shpërndaje
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës