Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
  Njoftim

12-12-2010

Korporata Energjetike e Kosovës sh.a. njofton që furnizimi me energji elektrike sot, më datë 12 dhjetor 2010 është stabil. Nuk aplikohen reduktime dhe furnizimi me energji elektrike është 24:0 për të gjithë konsumatorët.

 

Nga termocentralet janë duke u prodhuar rreth 820MW dhe 60MW importohen, në një kohë kur konzumi ka arritur vlerën e rreth 880MW.

 

Deri në orën 11:00 të ditës së sotme janë raportuar 4 defekte në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike:

 

       Në Gjakovë ka patur defekt në largpërçuesin e Skivjanit në orën 04:55, i cili defekt është riparuar në orën 09:00;

       Në Prizren ka patur defekt në largpërçuesin e Korillës në orën 07:05 dhe ky defekt është eliminuar në orën 08:46;

       Në Pejë ka patur një defekt të shkurtër në daljen 10kV të Rugovës, e cila është kyçur në rrjet në orën 10:55;

       Dalja 10kV e stacionit hekurudhor të Vushtrrisë është e ndalur si pasojë e një defekti teknik, në të cilin janë duke punuar ekipet e Korporatës për ta sanuar.

 

Korporata ka në dispozicion ekipe të mirëmbajtjes në çdo qytet të Kosovës dhe fton qytetarët të lajmërojnë për ndërprerje të pajalmëruara të energjisë elektrike në qendrat më të afërta të distribucionit, në mënyrë që të reagohet shpejt në evitimin e problemeve teknike që mund të paraqiten.

 

KEK sh.a. uron qytetarët për zgjedhjet 2010!

Ngjarje
KEK merr hapat e nevojshëm për stabilizimin e prod...
KEK sh.a. njofton publikun se ka arritur të përfundoi veprimet pë...
Ambasadori Republikës se Shqipërisë vizitoi KEK-un...
Sot, më 05 gusht 2014, Ambasadori Republikës se Shqipërisë z. Qem...
KEK aftëson pjesëtarët e FSK-se për operime ndërko...
Grupi i parë, prej 17 pjesëtarëve të Batalionit të Xhenios, në ku...
Termocentrali Kosova A nis prodhimin ...
KEK sh.a. njofton publikun se pas procedurave të filluar që dje, ...
Bordi i Drejtorëve i KEK Sh.A. përkrah lëshimin në...
Pas takimit të jashtëzakonshëm të mbajtur, sot më 03 korrik 2014,...
Pagat e punëtorëve të KEK-ut nuk e shtrenjtojnë çm...
Me qëllim të informimit të drejtë të publikut, KEK sh.a. është i ...
Informatë nga Bordi i Drejtoreve i KEK Sh.A. për ...
Pas takimi te jashtëzakonshëm te mbajtur sot dt 07 qershor 2014, ...
Lajmi i fundit: Informatë rreth aksidentit në Kos...
ora 20:00 Në këtë moment konfirmojmë se eshte gjetur edhe perso...
Informatë rreth aksidentit në Kosovën A, ora 15:0...
Në këtë moment mund te konfirmojmë se ekipet punuese po vazhdojnë...
Informatë rreth aksidentit në Kosovën A ...
Sot rreth orës 10:00 ka ndodhur një shpërthim në repartin e ele...
Shpërndaje
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës