Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
  Njoftim

10-12-2010

KEK sh.a. njofton që përpjekjet e punonjësve të Korporatës për të evituar prishjet në rrjetin shpërndarës të energjisë elektrike janë duke vazhduar gjatë tërë ditës.

Deri në këto momente, njësitë e mirëmbajtjes së Korporatës kanë arritur të identifikojnë shumicën e prishjeve nga moti i ligë i mbrëmjes së kaluar dhe kanë evituar një numër të madh të prishjeve.

Kështu, në Distriktin e Mitrovicës janë evidentuar dhe sanuar prishjet në 6 dalje, në Prizren janë riparuar 8 dalje 10kV nga nëntë sa kanë qenë në prishje, në Pejë numri i prishjeve të sanuara është 19 linja 10kV nga 28 sa kanë qenë në prishje në mëngjes. Poashtu përparime ka patur në evitimin e prishjeve në Prishtinë dhe Gjakovë.

Ekipet për mirëmbajtjen e rrjetit shpërndarës të energjisë elektrike ende janë në terren për të sanuar defektet e mbetura. Gjatë ditës pritet të sanohet të gjitha prishjet e evidentuara.

KEK sh.a. u kërkon mirëkuptim qytetarëve për mungesën e energjisë elektrike deri në sanimin e dëmeve dhe ju bënë ftesë të gjithë konsumatorëve të jenë të kujdesshëm dhe të raportojnë çfarëdo prishje në rrjetin shpërndarës tek qendra më e afërt distributive në qytetet e tyre.Shkarko Dokumentin
Informata për publik
Sqarim për publikun
Për hir të informimit të opinionit, KEK sh.a. sqaron se nuk ka pa...
Akuzohemi se kursehen 800,000
Për hir te se vërtetës dhe sqarimit e opinionit KEK sh.a . ësht...
Sqarim rreth deklarimeve të Avni Kurshumliut
KEK sh.a. sqaron se akuzat e z. Avni Kurshumliu, në lidhje me aks...
Sqarim lidhur me shkrimet rreth avarisë në TCA
Sot, me 01 shtator 2014, në disa prej medieve të shkruara është ...
Ambasadori Republikës se Shqipërisë vizitoi KEK-un
Sot, më 05 gusht 2014, Ambasadori Republikës se Shqipërisë z. Qem...
KEK aftëson pjesëtarët e FSK-se për operime ndërkombëtare
Grupi i parë, prej 17 pjesëtarëve të Batalionit të Xhenios, në ku...
Bordi i Drejtorëve i KEK Sh.A. përkrah lëshimin në punë të Kosovës A
Pas takimit të jashtëzakonshëm të mbajtur, sot më 03 korrik 2014,...
Sqarim për publik
Për hir të korrektësisë dhe për sqarim të opinionit, KEK sh.a. du...
Rezultatet e prodhimit të energjisë më të mirat nga paslufta
Duke marrë parasysh qarkullimin e deklaratave rreth furnizimit me...
KEK-u është duke prodhuar sipas planit
KEK sh.a. njofton se sonte më, 16 prill 2014, në ora 19:40, njësi...
Shpërndaje
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës