Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
Lajmet më të reja - Ngjarjet
Si gjithmonë, KEK në afat rekord stabilizon prodhimin...
24-07-2015
Si rezultat i një angazhimi të jashtëzakonshëm të punëtorëve, duke tejkaluar të gjitha normat e parapara teknike, të gjitha punët rreth aftësimit të njësisë gjeneruese A4 kanë përfunduar me sukses, brenda 24 orëve nga ndalja e saj. Si rrjedhojë njës...

Njoftim për media...
23-07-2015
Momentalisht, KEK është duke prodhuar mbi 500 MWh/h nga dy njësi te Kosovës B. Në Termocentralin Kosova A, ekipet janë duke punuar pandërprerë për tejkalimin e situatës së krijuar, duke bërë përpjekje që njësia A4 të kthehet në punë sonte, përderis...

Në afat rekord stabilizohet prodhimi nga Kosova B...
14-07-2015
Siç jeni në dijeni, për shkak të sfidave të ndërlidhura me vjetërsinë e stabilimenteve pas periudhës mbi 35 vjeçare të operimit dhe eksploatimit, proceset e prodhimit nga njësitë ekzistuese gjeneruese të Termocentraleve Kosova A dhe Kosova B, janë sh...

Komisioni Evropian konfirmon vazhdimin e mbështetjes për KEK-un...
10-07-2015
Dje, më 09 korrik 2015, një delegacion i lartë i Komisionit Evropian, i udhëhequr nga z. Jean-Eric Paquet, Drejtor për Ballkanin Perëndimor në DG NEAR vizitoi KEK-un. Me këtë rast ai vizitoi zonën e ish Gazifikimit dhe Azotikut, termocentralin “Ko...

Arkivi
Informata publike
Publikime, broshura, gazeta, ligje, zyra e rregullatorit të energjisë ..  
Oferta për punësim
Aktivitete të prokurimit
Çështjet Rregullative
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës